Kwaliteitsproducten met de laagste onderhoudskosten!

Bent u op zoek naar de beste kwaliteitsproducten met de laagste onderhoudskosten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Veelal wordt er enkel gekeken naar de aanschafprijs van producten. Hierbij worden vaak de wederkerende kosten vergeten. Het kan hier bijvoorbeeld gaan om stofzakken, filters of onderhoudskosten.

In deze blog informeren wij u over enkele kwaliteitsproducten, waarbij de wederkerende kosten bijzonder laag zijn.

Ronda 1800 stofzuiger

De RONDA 1800H stofzuiger met Longopac en H-klasse filter is een krachtige stofzuiger voor de industrie en de bouw. Deze machine is uitgerust met de nieuwste motortechnologie (1450 W) en filtertechniek, die zorgen voor een grote zuigkracht, laag energieverbruik en een laag geluidsdrukniveau. De hoge zuigkracht blijft behouden, ook als een langere zuigslang nodig is.

Deze stofzuiger beschikt over een HEPA-filter en een tubefilter. Het tubefilter is erg gemakkelijk en stofvrij te reinigen. Dit zorgt ervoor dat beide filters gemakkelijk 6 tot 8 jaar mee gaan. Verder is de machine verkrijgbaar met Longopac en container. Door de opvang met een Longopac kan het verzamelde materiaal gemakkelijk, snel en stofvrij worden afgevoerd.

Ronda 1800H stofzuiger met longopacBekijk hier de RONDA 1800H stofzuiger met Longopac!

PowerFilter 1000 luchtreiniger (set)

De HEYLO PowerFilter 1000 luchtreiniger, inclusief filters, adapter én slang is compact, licht en zeer efficiënt. De machine kan onder andere gebruikt worden voor luchtzuivering in kleine ruimtes en voor het verminderen van gevaarlijke stoffen en geuren. De bouwvorm van de metalen behuizing is zeer onderhoudsvriendelijk, waardoor de luchtreiniger gemakkelijk schoongemaakt en onderhouden kan worden. Deze professionele luchtreiniger is zeer geschikt voor de bouw en de industrie.

Er zijn verschillende filters te plaatsen in de PowerFilter 1000. Grofstof, fijnstof of gevaarlijke partikelen zoals schimmelsporen zijn geen probleem. Deze kunnen allen gemakkelijk schoon gemaakt worden met een stofzuiger of met onze filterreiniger voor Heylo Filters, de Dust-Best 400.

Powerfilter 1000 luchtreiniger

Bekijk hier de HEYLO PowerFilter 1000 complete set (aanbieding!)

Stofstop 6000 luchtreiniger

Deze HEYLO Stofstop, PowerVent 6000 mobiele luchtreiniger met filterkast incl. filters reduceert het stof op de bouwplaats of in de werkplaats tot een minimum. De machine zorgt voor een goede luchtzuivering met een hoge luchtopbrengst (5.410 m³/h). Voor sanerings- en renovatiewerkzaamheden verwijdert u het stof direct bij de bron.

Deze luchtreiniger zorgt voor een directe extractie van stof en vuil. Tevens is de machine geschikt voor vele toepassingen. Voor het beste resultaat kan er een luchtslang aangesloten worden. Hierdoor kan men contamineren en de ruimte op 'onderdruk' zetten, waardoor de lucht wordt ververst en het uittreden van stof wordt voorkomen.

Ook bij deze machine kunnen de filters gemakkelijk schoon gemaakt worden, door middel van een stofzuiger. Hierdoor behouden deze een lange levensduur.

Bekijk hier de HEYLO Stofstop 6000!

Stofstop 6000 luchtreinigerStofstop 6000 luchtreiniger

Kunststofzak voor de Ronda 200H Power

Veel klanten gebruiken de Ronda 200H Power zonder een filterzak. Dit doet men om het filtersysteem beter te benutten. Men verzamelt de stof het liefst in een stofzak, waardoor deze stofvrij gedeponeerd kan worden bij het grof afval. Met de nieuwe kunststof zak t.b.v. de Ronda 200H Power blijft de machine voldoen aan de H-classificatie. Met de plastic zak blijft het tubefilter optimaal werken.

De nieuwe plastic zak zorgt eveneens voor een grotere capaciteit en een gemakkelijker afvoer van uw verzamelde materiaal. Doordat de capaciteit van een plastic zak een stuk groter is dan die van een stofzak, hoeft deze minder snel vervangen te worden.


Bekijk ook onze gerelateerde blogs:

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Mat 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing