Het Longopac-opvangsysteem is hygiënisch, efficiënt en milieuvriendelijk!

Het Longopac-systeem is een innovatief opvangsysteem, wat zorgt voor een slimme, efficiënte afvalverwerking en een schone werkomgeving. Het Longopac-systeem is ideaal om het afval wat tijdens het stofzuigen wordt opgevangen continu te blijven verzamelen, zonder noemenswaardige onderbrekingen.

Werking

Werking van het Longopac-systeem

Hygiënisch

Een Longopac is erg hygiënisch doordat deze voor verwijdering afgesloten wordt met een kabelbinder. Hierdoor is er geen contact met het verzamelde materiaal. Het materiaal rondom de opening wordt verzameld door de volgende zak. De zakken kunnen dus volledig worden afgesloten en op een stofvrije manier vervangen worden. Het gebruik van een Longopac zorgt daarmee voor een schone werkomgeving, wat uiteindelijk onder andere veel reinigingskosten bespaard.

Efficiënt

De zakken zijn verkrijgbaar tot 92 meter lang. Er is dus altijd een nieuwe zak aanwezig. Tevens duurt het proces van het 'vervangen' van een zak slechts 30 seconden, dit bespaart veel tijd t.o.v. andere opvangsystemen. Uiteindelijk verbetert het dus de productiviteit door minder uitvaltijd.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Milieuvriendelijk

Een Longopac is gemaakt van extreem dun en bijzonder sterk 3-laags polyethyleen materiaal. Door het dunne materiaal, wordt er dus weinig materiaal verbruikt, dat terwijl een Longopac wel bijzonder sterk is. Het productieproces vraagt minder dan 1/3 kooldioxide in vergelijking met traditionele zakken. Tevens is voor Longopac-zakken, door het lage gewicht en de compacte afmetingen, minder transport nodig. Ook is het biologisch afbreekbaar. De productie van een Longopac verloopt duurzaam en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Ook zijn deze zakken, dankzij de variabele afmetingen altijd 100% vol, waardoor er geen verspilling plaatsvind.

Longopac zakkenBekijk hier de Longopac (4 x 20 meter) en Longopac (4 x 23 meter)

Montage

De montage van een Longopac is erg eenvoudig. Nadat u de zakcassette in de machine hebt geplaatst, sluit u het ene eind van de zak aan met een rubberen ring en het andere uiteinde wordt over de rand van de cassette getrokken. Het einde van de zak is afgesloten met een kabelbinder. De dispenser wordt terug in de machine geduwd en een beetje gedraaid. Vervolgens is de machine klaar voor gebruik.


Machines

Zowel de RONDA 1800H stofzuiger, de RONDA 2800/3300W stofzuiger als de Dust-Best 600 uitblaasfilter voor cementsilo's beschikken over een Longopac-systeem. Machines met Longopac zijn geschikt voor veel werkzaamheden in de bouw en de industrie. De minimale kans op emissie bij het gebruik van een Longopac maakt deze machines ook uitermate geschikt voor het werken met asbest en eikenprocessierupsen.

RONDA 1800 en 2800 stofzuiger met het Longopac-systeem

Bekijk ook onze gerelateerde blogs:

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Leon 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Mat 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing