Over 2Best

Na een aantal jaren van verschillende markten te hebben geproefd, is Patrick Terbraak in 2011 gestart met 2BEST. De naam 2BEST product en innovatie, komt uit het volgende voort: naast het bieden van producten voor een gezonde werkomgeving, staat het geven van advies op maat en het continu door ontwikkelen van onze producten centraal.

Missie

Met een breed productassortiment is het onze missie om de werkomgeving gezonder, veiliger en duurzamer te maken, hierbij richten wij ons voornamelijk op de bouw en de industrie.

Om dit te realiseren, staat de klant en zijn praktijkervaring centraal bij elke ontwikkeling en innovatie bij 2BEST.

Wij denken graag proactief met u mee, wat zorgt voor de beste oplossing. Wij zijn een klein bedrijf, maar wel groots in onze denkwijze!

2 Best Patrick Terbraak 1

Advies op maat

Elk apparaat en elke werkomgeving vraagt om een andere oplossing. Om onze missie te kunnen realiseren, gebruiken we daarom de volgende formule:

Resultaat = kwaliteit x acceptatie

Kwaliteit

De kwaliteit van producten is essentieel om het optimale resultaat op de werkvloer te behalen. Vandaar dat wij beschikken over kwaliteitsproducten met een bijzonder lange levensduur. Door de lange levensduur van onze producten, zijn ook de uiteindelijke kosten bijzonder laag. Dit komt doordat de wederkerende kosten zo laag zijn, dat u uiteindelijk geld bespaart. Daarnaast voldoen al onze producten aan de wet- en regelgeving.

Acceptatie
Een product kan nog zo goed zijn én lang meegaan, maar zonder acceptatie zal het product niet gebruikt worden. Daarom staat acceptatie bij elk product en bij elke ontwikkeling centraal. Gezond en veilig werken moet namelijk een plezier zijn en geen last. Elk product is daarom ontwikkeld met het oog op ergonomie en zicht op de werkzaamheden. Zo werk je gezond én zonder beperkingen aan het beste resultaat.

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Patrick Terbraak

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Vandaag voor 14:00 besteld? Morgen in huis
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Volledig volgens wet- en regelgeving
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

© Copyright 2020 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing