Over 2Best

Na een aantal jaren van verschillende markten te hebben geproefd, is Patrick Terbraak in 2011 gestart met 2BEST Product & Innovatie.

2BEST Product & Innovatie levert producten van hoge kwaliteit, die tevens bijdragen aan het verbeteren van uw werkomgeving en waarbij uw eigen gezondheid centraal staat.

De focus lag in eerste instantie voornamelijk bij producten die zorgen voor een stofvrije omgeving in de bouw en industrie. Tegenwoordig richten wij ons echter op steeds meer sectoren en wordt ons assortiment steeds breder. Zo beschikken wij onder andere over producten voor ongediertebestrijding, schoonmaak en evenementen.

Daarnaast blijven wij onze producten continu doorontwikkelen, zodat deze perfect aan blijven sluiten op de vraag van onze klanten. Wij denken graag proactief met u mee, wat altijd zorgt voor de beste oplossing!

Missie

Met een breed productassortiment is het onze missie om uw werkomgeving gezonder, veiliger en duurzamer te maken. Om dit te realiseren, staat de klant en zijn praktijkervaring centraal bij ieder product en bij elke ontwikkeling van 2BEST.


Kwaliteit en acceptatie staan centraal

Elk apparaat en elke werkomgeving vraagt om een andere oplossing. Om onze missie te kunnen realiseren, gebruiken we daarom de volgende formule:

Resultaat = kwaliteit x acceptatie

Kwaliteit

De kwaliteit van producten is essentieel om het optimale resultaat op de werkvloer te behalen. Vandaar dat wij beschikken over kwaliteitsproducten met een bijzonder lange levensduur. Door de lange levensduur van onze producten, zijn ook de uiteindelijke kosten bijzonder laag. Dit komt doordat de wederkerende kosten zo laag zijn, dat u uiteindelijk geld bespaart. Daarnaast voldoen al onze producten aan de wet- en regelgeving.

Acceptatie

Een product kan nog zo goed zijn én lang meegaan, maar zonder acceptatie zal het product niet gebruikt worden. Daarom staat acceptatie bij elk product en bij elke ontwikkeling centraal. Gezond en veilig werken moet namelijk een plezier zijn en geen last. Elk product is daarom ontwikkeld met het oog op ergonomie en zicht op de werkzaamheden. Zo werk je gezond én zonder beperkingen aan het beste resultaat.

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Leon 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Patrick 2BEST
© Copyright 2021 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing