Over 2Best

Na een aantal jaren van verschillende markten te hebben geproefd, is Patrick Terbraak in 2011 gestart met 2BEST. Met een productassortiment dat voornamelijk is gericht op stofvrij werken, werd het onze missie om de werkomgeving milieuvriendelijker en vooral gezonder te maken. Om dit te realiseren, staat de klant en zijn praktijkervaring centraal bij elke ontwikkeling en innovatie bij 2BEST.

De naam 2BEST product en innovatie, komt uit het volgende voort: naast het bieden van producten op het gebied van stofvrij werken, staat het geven van advies op maat en het continu door ontwikkelen van onze producten centraal. Wij denken graag proactief met u mee, wat zorgt voor de beste oplossing. Wij zijn een klein bedrijf, maar wel groots in onze denkwijze!

Advies op maat met betrekking tot stofvrij werken

Elk apparaat en elke werkomgeving vraagt om een andere oplossing. Om onze missie van een stofvrije, gezonde werkomgeving te kunnen realiseren, gebruiken we daarom de volgende formule:

Resultaat = kwaliteit x acceptatie

Kwaliteit

Om het optimale resultaat op de werkvloer te kunnen garanderen, is ten eerste een kwaliteitsproduct nodig. Door de lange levensduur van onze oplossingen, zullen de uiteindelijke investeringskosten lager zijn. Daarnaast voldoen al onze producten aan de wet- en regelgeving.

Acceptatie
Een product kan nog zo goed zijn én lang meegaan, maar zonder acceptatie zal het product niet gebruikt worden. Daarom staat acceptatie bij elk product en elke ontwikkeling centraal. Stofvrij werken moet namelijk een plezier zijn en geen last. Elk product is daarom ontwikkeld met het oog op ergonomie en zicht op je werkzaamheden. Zo werk je gezond én zonder beperkingen aan het beste resultaat.

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]

De voordelen van 2BEST

Kies voor een gezonde werkomgeving
Vandaag voor 14:00 besteld? Morgen in huis
Kwaliteitsproducten met lange levensduur
Altijd een passend advies
Volledig volgens wet- en regelgeving
Voor elk stofprobleem een oplossing
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag om stofvrij te werken.

We kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw stofprobleem, een totaal pakket of we maken speciaal voor uw probleem een maatwerk oplossing.

© Copyright 2020 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing