Over 2Best

2BEST B.V. levert producten van hoge kwaliteit, die bijdragen aan het verbeteren van uw werkomgeving en waarbij de gezondheid centraal staat.

De focus lag in eerste instantie voornamelijk bij producten die zorgen voor een stofvrije omgeving in de bouw en industrie. Tegenwoordig richten wij ons echter op steeds meer sectoren en wordt ons assortiment steeds breder. Zo beschikken wij onder andere over producten voor ongediertebestrijding, schoonmaak en schilderwerken.

Daarnaast blijven wij onze producten continu doorontwikkelen, zodat deze perfect aan blijven sluiten op de vraag van onze klanten. Wij denken graag proactief met u mee, wat altijd zorgt voor de beste oplossing!

Missie

Met een breed productassortiment is het onze missie om uw werkomgeving gezonder, veiliger en duurzamer te maken. Om dit te realiseren, staat de klant en zijn praktijkervaring centraal bij ieder product en bij elke ontwikkeling van 2BEST.

Kernwaarden

Naast veiligheid en gezondheid zijn kwaliteit en acceptatie twee aspecten waar wij veel waarde aan hechten.

Kwaliteit

De kwaliteit van producten is essentieel om het optimale resultaat op de werkvloer te behalen. Vandaar dat wij beschikken over kwaliteitsproducten met een bijzonder lange levensduur. Door de lange levensduur van onze producten, zijn ook de uiteindelijke kosten bijzonder laag. Dit komt doordat de wederkerende kosten zo laag zijn, dat u uiteindelijk geld bespaart. Daarnaast voldoen al onze producten aan de wet- en regelgeving.

Acceptatie

Een product kan nog zo goed zijn én lang meegaan, maar zonder acceptatie zal het product niet gebruikt worden. Daarom staat acceptatie bij elk product en bij elke ontwikkeling centraal. Gezond en veilig werken moet namelijk een plezier zijn en geen last.

Ieder apparaat en elke werkomgeving vraagt om een andere oplossing. Wat voor de een perfect werkt, bevalt de ander misschien wat minder goed. Daarom kijken wij graag per situatie naar de beste oplossing. Zo werk je gezond én met gemak aan de beste resultaten.

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Patrick 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing