Eenvoudig antifouling verwijderen met onze straalunit!

Antifouling is een verflaag op boten die bedoeld is om aangroei te voorkomen. Om boten goed te onderhouden dient deze laag regelmatig schoongemaakt en gestript te worden om een nieuwe laag antifouling aan te brengen. Dit staat bekend als een vervelende klus.

De standaardmethoden hiervoor zijn slijpen en zandstralen, maar het kan bijvoorbeeld ook met een verfkrabber. Deze methoden zijn echter zeer belastend, tijdrovend en resulteren in veel afval en (transport)kosten. Ook moet bijvoorbeeld tijdens het zandstralen aan verschillende veiligheidsmaatregelen worden voldaan.

Straalstofzuiger voor bootreiniging

Voor het verwijderen van antifouling is de Tornado ACS de perfecte oplossing. Dankzij deze innovatieve reinigingstechnologie worden boten eenvoudig weer in topconditie gebracht. De Tornado ACS werkt op basis van vacuümstralen. Geheel zonder hoge druk, water en zonder chemicaliën die het oppervlak van een boot kunnen aantasten. De Tornado ACS is tevens volledig milieuvriendelijk.

Wat voor vervuiling er ook ontstaat, met de Tornado ACS zijn verf en algen eenvoudig te verwijderen. De Tornado ACS is een compact en licht reinigingsapparaat dat gemakkelijk vervoert kan worden.

Hoe wordt antifouling verwijderd?

De gepatenteerde Tornado ACS reinigingsmachine werkt volgens een unieke toekomstbestendige vacuümstraalmethode met speciale korrels.

Met deze straalmethode worden oppervlakken in een permanente cyclus gereinigd. De korrels kunnen zo tot 100 keer worden hergebruikt. De straalstofzuiger is eenvoudig in gebruik en vergt nauwelijks fysieke inspanning.

Antifouling verwijderen met de Tornado ACS
Kap van de Tornado ACS

Je hoeft enkel het granulaat bij te vullen dat op het betreffende oppervlakte het beste werkt om vervolgens de machine aan te zetten.

De kap kunt u vervolgens op het verontreinigde oppervlak plaatsen en telkens een stukje verplaatsen. Door het glas op de kap is te zien hoe de verf en het vuil grondig worden verwijderd.

Veilig en eenvoudig antifouling verwijderen

Voor het reinigen van boten met de Tornado ACS heeft u alleen de juiste straalmiddelen en conventionele stroomvoorziening nodig.

Speciale voorzorgsmaatregelen, zoals het dragen van beschermende handschoenen, zijn niet vereist. Tevens is het niet nodig om het niet te strippen oppervlak af te dekken.

Antifouling verwijderen is eenvoudig met de Tornado ACS
Gemakkelijk antifouling verwijderen

Milieuvriendelijk antifouling verwijderen

Alle vuilresten worden in het gesloten circuit van de machine gezogen en opgevangen in het geïntegreerde filtersysteem. Er is geen mogelijkheid dat er stoffen ontsnappen en het milieu vervuilen.

Na het gebruik wordt het filter verwijderd en kan de inhoud op een milieuvriendelijke wijze worden afgevoerd.

Breed toepassingsgebied

Naast het reinigen van boten heeft de Tornado ACS nog veel meer toepassingsmogelijkheden. Zo is deze zeer geschikt voor het verwijderen van graffiti, gevelreiniging, brandschadeherstel en kalkverwijdering.

Demo

Bent u geïnteresseerd in de Tornado ACS en wilt u graag ervaren hoe de machine werkt? Wij komen graag vrijblijvend langs voor het geven van een demo. Neem voor een demo of voor meer informatie over de machine even contact met ons op.

BEL DIRECT! MAIL DIRECT!

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Mat 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Patrick 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing