Graffiti, roest of lak verwijderen? Geen probleem met onze unieke straalunit!

Bent u op zoek naar een machine voor zwaar reinigingswerk? Dan is onze Tornado ACS de perfecte oplossing. Dit is een mobiele straalunit die speciaal ontworpen is voor zwaar reinigingswerk.

De unieke gepatenteerde technologie van deze straalmachine is niet vergelijkbaar met andere straalmethoden. Deze technologie is niet alleen bijzonder effectief, maar ook nog eens zeer milieuvriendelijk.

Eenvoudig graffiti verwijderen van beton

Toepassingen

De Tornado ACS straalunit kan gebruikt worden voor verschillende toepassingen.

Zo is de machine bijzonder geschikt voor het verwijderen van graffiti op ondergronden zoals beton en bakstenen. Daarnaast kunnen ook andere verfsoorten eenvoudig worden verwijderd met de Tornado ACS.

Graffiti verwijderen van baksteen


Verder is de Tornado ACS ook zeer geschikt voor:

  • Gevelreiniging
  • Reiniging van natuursteen
  • Verwijdering van roest
  • Ontlakken
  • Voorbereiden van te lijmen ondergronden
  • Opruwen van oppervlaktes
  • Restauratie van hardhout
  • Scheepsbouw
  • Vliegtuigindustrie
  • Autorestauratie
Tornado Acs mobiele straalunit

Kenmerken Tornado ACS

De Tornado ACS 35 stofvrije straalunit is een compacte machine. Het formaat is niet veel groter dan een gemiddelde industriestofzuiger. Hierdoor is deze unit eenvoudig te vervoeren en neemt deze machine maar een beperkte ruimte in beslag. Daarnaast is de machine eenvoudig klaar te maken voor gebruik.

De eenvoudige bediening maakt dat deze reinigingsmachine erg makkelijk is in gebruik. Ook hoeft er geen beschermende kleding gedragen te worden en kan de machine bij ieder droog weertype gebruikt worden, zelfs in vorstperiodes.

De Tornado ACS beschikt verder over een laag geluidsniveau van 75 dB(A) en is erg milieuvriendelijk. Dit komt doordat er geen gebruik wordt gemaakt van water en chemicaliën. Ook wordt het granulaat hergebruikt en ontstaat er geen gevaarlijk afval.

Bekijk hier de Tornado ACS 35 stofvrije straalunit!

Werking

Na het inschakelen van de machine moet de straalkap op het oppervlak worden geplaatst. De straalkap hecht zich door de onderdruk aan het oppervlak. In de straalkap wordt een onderdruk van ca. 220 mbar gecreëerd. Vervolgens wordt de lans in de straalkap gestoken waardoor er een gesloten systeem ontstaat.

Het straalmiddel wordt via de lans aangezogen en bereikt een snelheid van 420 km/h. Met deze snelheid raakt het schuurmiddel het schoon te maken oppervlak.

Nadat het straalmiddel het oppervlak heeft geraakt wordt het schuurmiddel met de verwijderde deeltjes onmiddellijk weer opgezogen. In de Tornado ACS worden de vuildeeltjes via een filtersysteem gescheiden van het granulaat. Het schuurmiddel inclusief verfresten wordt verder geleid naar de opslagcontainer voor verdere verwerking. Het granulaat komt weer terug in het voorraadreservoir zodat het weer gebruikt kan worden voor verdere reiniging.

Dankzij dit proces heeft de straalunit een minimaal granulaatverbruik. Het proces kan door de gebruiker optimaal in de gaten worden gehouden via drie kijkvensters.

Tornado ACS werking

Demo

Bent u geïnteresseerd in de Tornado ACS en wilt u graag ervaren hoe de machine werkt? Wij komen graag vrijblijvend langs voor het geven van een demo. Neem hiervoor even contact met ons op.

Bekijk hier een video van de Tornado ACS op verschillende ondergronden:


Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Leon 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Mat 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing