Een nieuw jaar vol innovatie en kwaliteitsverbetering!

Ook het nieuwe jaar wordt een jaar vol innovatieve producten en het verbeteren van onze huidige producten! Zo heeft er wederom een update plaatsgevonden in de Ronda 200H Power en de Ronda 1800H Power. Zowel het HEPA-filter als de printplaat zijn vernieuwd en verbeterd. Verder hebben wij bijvoorbeeld een nieuwe luchtkwaliteitsmeter aan ons assortiment toegevoegd.

Update Ronda 200H en 1800H Power

De nieuwe Ronda 200H Power- en Ronda 1800H Power modellen, gebouwd vanaf 1 januari 2020, beschikken over een nieuw HEPA-filter en een nieuwe printplaat.

Deze update heeft de volgende voordelen:

HEPA-filter industriestofzuiger

HEPA-filter

  • Het nieuwe HEPA-filter (3084675036) is robuuster. Hierdoor wordt de kans op schade bij transport geminimaliseerd.
  • De wijze van afdichting is verandert. Dit garandeert een stabiele en duurzame afdichting onder alle omstandigheden.
  • Het filtermedium is verbeterd. Hierdoor heeft het filter minder weerstand, wat zorgt voor een hogere luchtstroom. Dit leidt tot een hogere zuigkracht en een langere standtijd van het filter.
  • Het filtermedium is vochtbestendig. Dit zorgt o.a. voor minder onderhoudskosten.

Het nieuwe HEPA-filter is ook geschikt voor de oudere Ronda-modellen.

Printplaat

  • De nieuwe printplaat is nog robuuster geworden. De printplaat is hierdoor beter bestand tegen statische elektriciteit bij het gebruik van een stopcontact zonder aarding.
  • De machine geeft een alarm, wanneer verwacht wordt dat de motor nog minder dan 50 bedrijfsuren over heeft. Dit alarm bestaat uit vijf snelle pieptonen, telkens wanneer deze op een stopcontact wordt aangesloten.
  • Er staat nu altijd stroom op de gereedschapsuitgang, waardoor dit in principe gebruikt kan worden als verlengsnoer.
  • Het is mogelijk een groter vermogen en een gescheiden voedingsspanning aan te leggen, waardoor de stofzuiger en het gereedschap op een secundaire/andere zekeringsgroep aangesloten kunnen worden. Hierbij blijft de schakelautomaat behouden.
  • De printplaat is sterker gemaakt in geval van overspanning (tot 275V). Overspanning komt met enige regelmaat voor wanneer er transformatoren of generatoren op de bouwplaats worden gebruikt.

Verbeterde industriestofzuigers van hoge kwaliteitBekijk onze industriestofzuigers hier!

Luchtkwaliteitsmeter

De Atmotube Pro Luchtkwaliteit meter kan de luchtkwaliteit zowel binnen als buiten meten. Deze Atmotube Pro meet de hoeveelheid PM1, PM2,5 en PM 10 die in de lucht zit. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om stof, schimmel en pollen. Ook meet de Atmotube Pro de luchtdruk, temperatuur en de luchtvochtigheid.

De Atmotube Pro hoeft slechts eenmaal per week opgeladen te worden en een oplader is inbegrepen. De Atmotube Pro weegt slechts 105 gram en is gemakkelijk aan bijvoorbeeld uw riem te hangen. De gegevens worden weergegeven in een speciale mobiele app.

App luchtkwaliteit meten
Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Mat 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Mat 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing