Een nieuw jaar vol innovatie en kwaliteitsverbetering!

Ook het nieuwe jaar wordt een jaar vol innovatieve producten van de hoogste kwaliteit! Zo heeft er wederom een update plaatsgevonden in de Ronda 200H Power en de Ronda 1800H Power. Zowel het HEPA-filter als de printplaat zijn vernieuwd en verbeterd. En wist u dat wij ook over hoogwaardige bouwdrogers beschikken? Deze gebruiksvriendelijke machines beschikken onder andere over een bijzonder hoge ontvochtigingsprestatie.

Update Ronda 200H en 1800H Power

De nieuwe Ronda 200H Power- en Ronda 1800H Power modellen, gebouwd vanaf 1 januari 2020, beschikken over een nieuw HEPA-filter en een nieuwe printplaat.

Deze update heeft de volgende voordelen:

HEPA-filter industriestofzuiger

HEPA-filter

  • Het nieuwe HEPA-filter (84675036) is robuuster. Hierdoor wordt de kans op schade bij transport geminimaliseerd.
  • De wijze van afdichting is verandert. Dit garandeert een stabiele en duurzame afdichting onder alle omstandigheden.
  • Het filtermedium is verbeterd. Hierdoor heeft het filter minder weerstand, wat zorgt voor een hogere luchtstroom. Dit leidt tot een hogere zuigkracht en een langere standtijd van het filter.
  • Het filtermedium is vochtbestendig. Dit zorgt o.a. voor minder onderhoudskosten.

Het nieuwe HEPA-filter is ook geschikt voor de oudere Ronda-modellen.

Printplaat

  • De nieuwe printplaat is nog robuuster geworden. De printplaat is hierdoor beter bestand tegen statische elektriciteit bij het gebruik van een stopcontact zonder aarding.
  • De machine geeft een alarm, wanneer verwacht wordt dat de motor nog minder dan 50 bedrijfsuren over heeft. Dit alarm bestaat uit vijf snelle pieptonen, telkens wanneer deze op een stopcontact wordt aangesloten.
  • Er staat nu altijd stroom op de gereedschapsuitgang, waardoor dit in principe gebruikt kan worden als verlengsnoer.
  • Het is mogelijk een groter vermogen en een gescheiden voedingsspanning aan te leggen, waardoor de stofzuiger en het gereedschap op een secundaire/andere zekeringsgroep aangesloten kunnen worden. Hierbij blijft de schakelautomaat behouden.
  • De printplaat is sterker gemaakt in geval van overspanning (tot 275V). Overspanning komt met enige regelmaat voor wanneer er transformatoren of generatoren op de bouwplaats worden gebruikt.

Verbeterde industriestofzuigers van hoge kwaliteitBekijk onze industriestofzuigers hier!

Bouwdrogers

In ons assortiment beschikken wij over hoge kwaliteit bouwdrogers. Deze bouwdrogers zijn compacte machines met een robuuste metalen behuizing. In deze behuizing bevindt zich een grote watertank, die snel en eenvoudig geleegd kan worden.

De semiluchtbanden zijn zeer flexibel en mobiel, waardoor de drogers gemakkelijk te verplaatsen zijn, ook in de ruwbouw. Er bevinden zich bovendien ergonomische beugels aan het apparaat om het te dragen. Tevens zijn alle onderdelen via de ventilatorklep makkelijk bereikbaar voor onderhoud en reparatie. Een contactdoos op het apparaat biedt extra flexibiliteit, bijvoorbeeld voor een extra ventilator.

Professionele compacte bouwdrogers

Werking

Het efficiënte koelsysteem zorgt voor een superieure ontvochtigingsprestatie. Zelfs onder zware ontvochtigingsomstandigheden blaast de krachtige en stille radiaalventilator de droge lucht, via een aangesloten luchtslang (optioneel) tot 3 meter naar iedere hoek.

Verder is het mogelijk een slang aan te sluiten op de watertank om het reservoir continue te ledigen. Optioneel kan er een pomp en een externe hygrostaat aangesloten worden.


Bekijk ook onze gerelateerde blogs:

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Patrick Terbraak

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Vandaag voor 14:00 besteld? Morgen in huis
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Volledig volgens wet- en regelgeving
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Patrick Terbraak
© Copyright 2020 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing