Mobiele afzuiging tegen stof en verf!

In de praktijk komen mensen in de bouw en de industrie nog te vaak in aanraking met (schadelijke) stoffen, schimmels en verfnevel. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens het zagen, boren, vegen en het spuiten met verf. Zeker als men regelmatig van werkplek wisselt laat de luchtreiniging nogal eens te wensen over.

Persoonlijke beschermingsmiddelen worden al snel als hinderlijk ervaren en ventileren is niet altijd even makkelijk. Een compacte, mobiele afzuiging is hiervoor een eenvoudige oplossing.

Afzuiging combinatie

De Stof-/Verfstop 3000 is een zeer flexibele, compacte afzuiging. Deze bestaat uit een Powervent 3000 ventilator inclusief een filterkast. Deze combinatie zorgt voor goed werkend systeem en is een snel op te bouwen oplossing.

Kenmerkend voor de luchtreiniger is de intensieve werking op verschillende locaties. De ventilator beschikt over een luchtdebiet van 3102 m³/h wat het hele systeem zeer krachtig maakt.

De luchtreiniger dient dichtbij de bron geplaatst te worden. De zwevende stoffen worden door de continue luchtrecirculatie door het apparaat geleid en de schadelijke stoffen worden opgevangen door het filter.

De filters kunnen eenvoudig en snel omgewisseld worden. Voor dit systeem zijn stoffilters (G4 + F9) en verfnevelfilters verkrijgbaar, zodat de luchtreiniger flexibel in te zetten is.

Om de lucht gericht af te voeren kan er ook een slang worden aangesloten.

Verf- en Stofstop
Mobiele verf en stof afzuiging

Stof

In de bouw en industrie komen bij veel werkzaamheden stof vrij. Zo veroorzaakt het bewerken van hout, steen of beton veel stof. Hierbij gaat het om zowel fijnstof als kwartsstof. Dat deze stoffen slecht zijn voor de gezondheid is inmiddels wel duidelijk.

De Stofstop 3000 is een luchtreiniger die de stof op bouw reduceert tot het minimum. De professionele ventilator met een groot vermogen zorgt ervoor dat stof bij sanering- of renovatiewerkzaamheden direct vanaf het begin verwijderd wordt.

De Stofstop 3000 bestaat uit een (G4) voorfilter en een (F9) hoofdfilter.

Verf

Tijdens het spuiten met verf kunnen er verschillende schadelijke stoffen vrijkomen. Voor de hobbyist niet direct een groot probleem, maar voor schilders kunnen deze stoffen wel degelijk tot grote problemen leiden.

In verf zitten namelijk, afhankelijk van de soort verf, vulstoffen en pigmenten die schadelijk kunnen zijn.

De Verfstop 3000 is onze meest populaire luchtreiniger voor het afzuigen van verfnevel. Deze flexibele luchtreiniger is een handige, snel opgestelde machine om verfnevel direct en betrouwbaar af te zuigen, zowel op locatie als in de werkplaats.

Mobiele verf afzuiging

Alternatieve doeleinden

Is deze luchtreiniger niet precies wat u zoekt? Wij hebben verschillende typen luchtreinigers voor allerlei verschillende doeleinden en stuk voor stuk van een erg hoge kwaliteit.

Geur bestrijden

Wil je bijvoorbeeld bepaalde geuren bestrijden? Dan zijn de PowerFilter luchtreinigers hier erg geschikt voor. Deze luchtreinigers kunnen uitgevoerd worden met een actief koolfilter dat vluchtige organische stoffen, zoals geuren, tegen gaat.

Het grotere werk

Bent u op zoek naar een luchtreiniger met een hoger luchtdebiet en meer vermogen? Dan is de Stofstop 6000 een zeer geschikte machine.


Wilt u graag vrijblijvend advies over luchtreinigers of twijfelt u welke de beste is voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Patrick 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing