Mobiele afzuiging

Dat stofafzuiging erg belangrijk is staat buiten kijf. Toch komen mensen nog (te) vaak in aanraking met stoffen, gassen, geuren, schimmels en verfnevel. Om uw medewerkers te beschermen tegen (gevaarlijke) stoffen is het kiezen van de juiste (mobiele) afzuiging essentieel. Zeker als men regelmatig van werkplek wisselt is de afzuiging nog wel eens een aandachtspunt.

Breed assortiment mobiele afzuiging bij 2Best

Bij 2Best bieden wij verschillende soorten mobiele afzuiging die zorgen voor een goede luchtreiniging. Hierbij bieden wij types aan die ingezet kunnen worden in ruimtes die gebruikt worden om te zagen, boren, lassen, vegen of in een omgeving waar met verf wordt gespoten.

Wat is belangrijk voor het kiezen van de juiste mobiele afzuiging?

Voor het maken van de juiste keuze zijn een aantal factoren belangrijk. Uiteraard is het belangrijkste om te kijken waarvoor u de mobiele afzuiging wil inzetten. Onder andere het type stof en in welke hoeveelheden is van groot belang. Ook is het goed om zorgvuldig te kijken in welke ruimte de afzuiging (over het algemeen) gebruikt gaat worden. Onze experts adviseren u graag om zo tot de juiste keuze te komen.

Soorten mobiele afzuiging bij 2Best

Omdat er verschillende types stof zijn en verschillende hoeveelheden een grote rol spelen hebben wij onderscheid gemaakt in 3 verschillende soorten mobiele afzuiging. Dit zijn compacte mobiele luchtreiniging, mobiele stofafzuiger voor aansluiting op houtbewerkingsmachines en lasrookafzuiging.soorten mobiele afzuiging

Compacte mobiele luchtreiniging

Onze mobiele luchtreinigers zijn flexibel en compact, zodat ze eenvoudig op verschillende locaties geplaatst kunnen worden. Deze luchtreinigers dienen dicht bij de bron geplaatst te worden. Hier vangen ze (schadelijke) stoffen continue op door de luchtrecirculatie.

Deze luchtreinigers zijn ideaal voor het gebruik bij sanering- of renovatiewerkzaamheden.

Veel van onze mobiele luchtreinigers voor het afzuigen van stoffen kunnen ook uitgevoerd worden met een actief koolfilter. Een actief koolfilter bestrijdt vluchtige organische stoffen, zoals geuren.

Ook een filter voor het opvangen van verfnevel behoort bij een aantal luchtreinigers tot de mogelijkheden. Voornamelijk bij spotrepair en het verven van bijvoorbeeld deuren in de woning is een luchtreiniger met verfnevelfilter zeer effectief.

Mobiele stofafzuiger voor aansluiting op houtbewerkingsmachines

Naast de flexibele en compacte luchtreinigers bieden wij ook mobiele stofafzuiging aan voor het aansluiten op houtbewerkingsmachines. Dit zijn robuuste machines met een groot reservoir.

Dit type mobiele stofafzuiging beschikt in sommige gevallen standaard over een schakelautomaat. Bij de overige machines is dit optioneel. De schakelautomaat zorgt ervoor dat wanneer de zaag wordt ingeschakeld, de stofzuiger ook automatisch start.


Mobiele afzuiging lasrook

Naast de eerder genoemde stoffen is ook lasrook erg schadelijk voor de gezondheid. Lasrook vraagt om een effectieve afzuiging. Onze mobiele lasrookafzuiging filtert zelfs ultrafijne partikels veilig en betrouwbaar.

Voor de meest effectieve afzuiging beschikt iedere machine over een afzuigarm en een afzuigkap, die in verschillende lengtes leverbaar zijn.

Neem contact met ons op

Mobiele afzuiging koop je bij 2Best door de kennis en kunde op het gebied van werkplaats- inrichting en veiligheid. Mochten er nog vragen zijn over welke vorm van mobiele afzuiging het beste bij uw bedrijf past, neem dan snel contact met ons op.

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Patrick 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2022 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing