Een gezonde werkomgeving creëren wordt steeds makkelijker!

De ontwikkelingen op het gebied van stofvrij werken volgen elkaar in rap tempo op. Er worden steeds meer producten ontwikkeld die bij kunnen dragen aan het reduceren van stofontwikkeling en de drempel wordt steeds lager. Wij houden deze ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en breiden ons assortiment steeds verder uit. In deze blog informeren wij u over de nieuwe producten in ons assortiment.

Collomix stofafzuiging

De Dust.EX stofafzuiging van Collomix past perfect in ons programma. Iedereen kent het probleem van de stof die vrij komt bij het openen van bijvoorbeeld een zak cement, zeker wanneer dit in een emmer wordt gegooid. Ook in het begin van het mengproces is stofontwikkeling onvermijdelijk. Dit zorgt voor het verontreinigen van de werkplek en is schadelijk voor de gezondheid. De Dust.EX stofafzuiging wordt aan de rand van een mengemmer geklemd door middel van een eenvoudige veerklem. Deze zuigmond wordt via een slang verbonden aan een stofzuiger welke men inschakelt voor het vullen en mengen van de emmer, waardoor er nagenoeg stofvrij gewerkt kan worden. Deze afzuiging zuigt namelijk de stof dat wil ontsnappen weg. Dit zorgt voor een schone werkomgeving.

Lasrookafzuiging

De vraag naar het afzuigen van lasrook wordt steeds groter. Lasrook is erg schadelijk voor de gezondheid en steeds meer bedrijven nemen hier maatregelen tegen. Lasrook vraagt om een effectieve afzuiging. Onze lasrookafzuigers verzamelen de lasrook dan ook bijzonder effectief en filteren zelfs ultrafijne partikelen veilig en betrouwbaar.

Voor ieder lasproces is er een passende machine. Zo is de SmartMaster Lasrookafzuiger, voor sporadisch gebruik een perfect instapmodel. Dat terwijl de MaxiFil Lasrookafzuiger juist erg geschikt is voor regelmatig gebruikt, met de beschikking over een zelfreinigend filter.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!

Bij iedere machine wordt de lasrook aan de bron afgezogen door middel van een afzuigarm en afzuigkap. De afzuigarmen zijn in verschillende lengtes leverbaar. Tevens kan men kiezen uit een of twee afzuigarmen. De meeste lasdampafzuigers zijn geschikt voor het afzuigen van chroom-nikkel lasdampen, deze zijn te herkennen door een IFA- W3 certificering. Neem voor meer mogelijkheden contact met ons op!

Bekijk hier onze lasrookafzuiging!


ProfiMaster-kleins.PNG#asset:5976LasrookafzuigingSmartMaster lasrookafzuiging

Dust-Best 400, Filterreiniger Heylo filters

Onze HEYLO-machines zijn veelal uitgerust met vierkante filters. Om deze filters stofvrij schoon te maken hebben wij hiervoor een speciale filterreiniger ontworpen. De filters zijn gemakkelijk boven in de reiniger te plaatsen. Door een stofzuiger op het koppelstuk aan te sluiten wordt de stof via de onderkant afgezogen. Met een blaaspistool en perslucht kan het filter van boven worden schoon geblazen. Door beide kanten van het filter regelmatig schoon te maken wordt de levensduur van deze filters nog groter.

De Dust-Best 400 zorgt voor een stofvrije filterreiniging op een zeer effectieve wijze. Is ook toepasbaar op ander merken!

Dustbest 400 Filterreiniger HeyloFilterreiniger Heylo

Verloopstekker 32A naar 16A

De omschrijving zegt het al: deze verloopstekker zorgt ervoor dat u van een stekker CEE 5-polig 32A naar CEE 5-polig 16A gaat. Deze verloopstekker is voorzien van een 16A zekeringautomaat zodat de aangesloten machine('s) op 16A zijn afgezekerd. Eenvoudig en zeer effectief.

Bekijk hier de verloopstekker 32A naar 16A!

Verloopstekker 32A naar 16A

Gerelateerde blogs:

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Mat 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Patrick 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing