De Ronda 200H Power, vernieuwd en verbeterd!

De Ronda 200H Power is de vernieuwde versie van de Ronda 200H. Uiteraard beschikt deze machine ook weer over een H-klasse filter en een hoge flow. Een aanpassing die direct opvalt is het vernieuwde uiterlijk. De Ronda 200H Power is namelijk zwart/geel gekleurd in plaats van grijs/geel. Verder heeft de machine een aantal wijzigingen ondergaan die de kwaliteit nog hoger maakt. In deze blog worden deze wijzigingen benoemd en toegelicht.

Bekijk hier de brochure van de Ronda 200H Power!

Nieuwe motor met hoge zuigkracht

De Ronda 200H Power is voorzien van een nieuwe, sterkere motor. Deze bevat een nieuwe beproefde motortechnologie, wat zorgt voor een hogere zuigkracht. Dit is voornamelijk een voordeel als men zwaardere materialen wil verzamelen of een langere slang wil gebruiken. Het wattage verandert dan ook van 1100 Watt naar 1230 Watt.

Een hogere zuigkracht zorgt ook voor een betere luchtstroom. De onderdruk stijgt van 25 kPa naar 29,5 kPa! Hierdoor is het eveneens noodzakelijk geworden om het ontwerp van de machine een beetje te veranderen om er zo voor te zorgen dat het lage geluidsniveau behouden blijft.

Bajonet koppeling en stofzak

Verder heeft de Ronda 200H Power een bajonet koppeling. Dit betreft een nieuwe, krachtige slangkoppeling die de stofzak op de juiste manier in de container houdt. Door de krachtige motor en de verhoogde zuigkracht was het noodzakelijk om ook een sterkere stofzak te realiseren. Het volume van de zak is gelijk gebleven en deze kan ook in de oudere modellen van de Ronda 200 geplaatst worden. De flens van de stofzak is gemonteerd in een sleuf, wat zorgt voor een meer gebruiksvriendelijke montage en, zeker niet onbelangrijk, verwijdering van de gevulde zak.

Verbeterde industriestofzuiger met bajonet koppeling

Verder is de bevestiging van het HEPA-filter versterkt en is er een nieuwe plug ontworpen om de machine te verzegelen tijdens het transport. Hierdoor voorkomt men dat er stofdeeltjes uit de machine vallen tijdens het transport.

Bekijk hier de Ronda 200H Power stofzuiger met H-klasse filter!

Technische gegevens Ronda 200H Power

Technische gegevens Ronda 200H Power

Bekijk ook onze gerelateerde blogs:

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Mat 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing