De Ronda 200H Power, vernieuwd en verbeterd!

De Ronda 200H Power is de vernieuwde versie van de Ronda 200H. Uiteraard beschikt deze machine ook weer over een H-klasse filter en een hoge flow. Een aanpassing die direct opvalt is het vernieuwde uiterlijk. De Ronda 200H Power is namelijk zwart/geel gekleurd in plaats van grijs/geel. Verder heeft de machine een aantal wijzigingen ondergaan die de kwaliteit nog hoger maakt. In deze blog worden deze wijzigingen benoemd en toegelicht.

Bekijk hier de brochure van de Ronda 200H Power!

Nieuwe motor met hoge zuigkracht

De Ronda 200H Power is voorzien van een nieuwe, sterkere motor. Deze bevat een nieuwe beproefde motortechnologie, wat zorgt voor een hogere zuigkracht. Dit is voornamelijk een voordeel als men zwaardere materialen wil verzamelen of een langere slang wil gebruiken. Het wattage verandert dan ook van 1100 Watt naar 1230 Watt.

Een hogere zuigkracht zorgt ook voor een betere luchtstroom. Het vacuüm maakt een enorme stap van 2550 mmWs naar 3000 mmWs en van 25 kPa naar 29,5 kPa! Hierdoor is het eveneens noodzakelijk geworden om het ontwerp van de machine een beetje te veranderen om er zo voor te zorgen dat het lage geluidsniveau behouden blijft.

Bajonet koppeling en stofzak

Verder heeft de Ronda 200H Power een bajonet koppeling. Dit betreft een nieuwe, krachtige slangkoppeling die de stofzak op de juiste manier in de container houdt. Door de krachtige motor en de verhoogde zuigkracht was het noodzakelijk om ook een sterkere stofzak te realiseren. Het volume van de zak is gelijk gebleven en deze kan ook in de oudere modellen van de Ronda 200 geplaatst worden. De flens van de stofzak is gemonteerd in een sleuf, wat zorgt voor een meer gebruiksvriendelijke montage en, zeker niet onbelangrijk, verwijdering van de gevulde zak.

Bajonet koppeling Ronda 200H Power 2BEST

Verder is de bevestiging van het HEPA-filter versterkt en is er een nieuwe plug ontworpen om de machine te verzegelen tijdens het transport. Hierdoor voorkomt men dat er stofdeeltjes uit de machine vallen tijdens het transport.

Bekijk hier de Ronda 200H Power stofzuiger met H-klasse filter!

Technische gegevens Ronda 200H Power

Technische gegevens Ronda 200H Power

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]

De voordelen van 2BEST

Kies voor een gezonde werkomgeving
Vandaag voor 14:00 besteld? Morgen in huis
Kwaliteitsproducten met lange levensduur
Altijd een passend advies
Volledig volgens wet- en regelgeving
Voor elk stofprobleem een oplossing
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag om stofvrij te werken.

We kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw stofprobleem, een totaal pakket of we maken speciaal voor uw probleem een maatwerk oplossing.

© Copyright 2019 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing