VolkerWessels project

De vraag van VolkerWessels

VolkerWessels was op zoek naar een afzuiger met voldoende capaciteit voor het afzuigen van zowel een bouwzaag als een afkortzaag. Dit ten behoeve van hun nieuwe, mobiele werkplaats: 2 aan elkaar gekoppelde ‘20ft High Cube’ containers. De wens was één afzuiger die schakelt op beide machines en voldoende capaciteit heeft om beide machines gelijktijdig af te zuigen. Een gezonde, stofvrije werkomgeving voor de medewerkers stond hierbij centraal.

Naam: Henk Broere

Bedrijf: VolkerWessels

Project: Stofafzuiging op 2 machines

“Wij als VolkerWessels Bouwmaterieel kregen de vraag om een zaagloods met machines in te richten. In die zaagloods zou een bouwzaag zonder afkortmogelijkheid en een radiaal afkortzaag komen. Om in die zaagloods de stofafzuiging goed te regelen, hebben we contact gezocht met 2BEST. Vanaf dat moment is in goed overleg de DustBest200 afzuigmachine ontwikkeld. Deze machine is aangepast naar onze wensen, zodat we een optimale werkomgeving konden creëren. In alle contacten die we hadden met 2BEST is er genoeg ruimte geweest voor overleg en eigen inbreng. Een samenwerking die in een prima sfeer goed is verlopen.”

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]

De voordelen van 2BEST

Kies voor een gezonde werkomgeving
Vandaag voor 14:00 besteld? Morgen in huis
Kwaliteitsproducten met lange levensduur
Altijd een passend advies
Volledig volgens wet- en regelgeving
Voor elk stofprobleem een oplossing
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag om stofvrij te werken.

We kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw stofprobleem, een totaal pakket of we maken speciaal voor uw probleem een maatwerk oplossing.

Patrick
© Copyright 2019 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing