Waarom kiezen voor een industrie stofzuiger van RONDA?

Industriële stofzuigers van Ronda staan bekend als stofzuigers van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn deze professionele stofzuigers het meest voordelig op de lange termijn, dankzij de robuuste bouw en lange levensduur. Ook zijn ze milieu- én gebruiksvriendelijk. Waarom? Dat leest u hier.

Industrie stofzuigers van hoge kwaliteit

Certificering

De industriestofzuigers van Ronda zijn ontworpen om (grote hoeveelheden) stof op te zuigen. Deze stofzuigers zijn H-gecertificeerd (H14) en tevens TNO gecertificeerd.

Een H-certificatie betekent dat deze industrie stofzuigers voldoen aan de strengste normen en dat de stofzuiger 99,995% (> 0,3µm) van de stofdeeltjes tegen moet houden.

Hoge zuigkracht

De hoge onderdruk (29,5 kPa) en het behoud van de hoge flow rate zorgen voor een constant hoog zuigvolume waardoor deze industriestofzuigers merkbaar lang door zuigen, zonder in kracht af te nemen.

Breed toepassingsgebied

De industriële stofzuigers van RONDA kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Naast het opzuigen van fijnstof zijn ze zeer geschikt voor het opzuigen van houtstof, kwartstof, chroom VI en asbest.

Robuust

Verder zijn de industriestofzuigers van Ronda waar nodig robuust gebouwd, voor zware omstandigheden. Zo zijn de meeste stofzuigers onder andere omringd door een sterk frame.

Bouwstofzuiger RONDA 1800
RONDA 200H Bouwstofzuiger

Meest voordelig op de lange termijn

Eenvoudige reiniging

De Ronda industriestofzuigers beschikken over een voorfilter met reinigingsklep. Hiermee wordt een uitermate goed en eenvoudig reinigingssysteem geactiveerd, waardoor dit filter niet dicht gaat zitten en de machine continu gebruikt kan worden. Hiermee wordt tevens de hoge zuigcapaciteit behouden.

Naast de automatische filterreiniging mag het voorfilter ook met water schoon gemaakt worden en zijn ze voortreffelijk schoon te zuigen, met bijvoorbeeld onze reinigingsbuis. Samen met het reinigingssysteem zorgt dit voor lange standtijden van dit filter, waardoor deze zelden vervangen hoeft te worden.

Teflon

Ronda industrie stofzuigers beschikken over een voorfilter dat het tubefilter wordt genoemd. Dit is een filter dat bestaat uit een groot aantal ‘kanalen’ die over veren worden gespannen.

Naast dat dit voorfilter eenvoudig te reinigen is, zijn de kanalen in het filter met teflon gecoat, waardoor het stof zich moeilijk aan het filtermateriaal kan hechten. Dit draagt eveneens bij aan de lange levensduur van dit filter.

Doorblaasmotoren

Ook beschikken de stofzuigers over doorblaasmotoren. Deze motoren zorgen ervoor dat er geen stofophoping plaats vindt in de behuizing, dit voorkomt besmettingen en het uitblazen van vervuilde lucht. Ook bij het onderhoud wordt zo voorkomen dat er overmatig stof vrij komt.

De robuuste bouw en de lange levensduur van de filters zorgen ervoor dat er nauwelijks onderdelen vervangen hoeven te worden en bovenstaande factoren zorgen ervoor dat eventueel onderhoud eenvoudig uit te voeren is. Dit bespaart uiteindelijk erg veel tijd én geld.

HEPA-filter en tubefilter

Milieuvriendelijk

De Ronda industriestofzuigers beschikken over een hoog zuigvermogen en daardoor over een hoog rendement, wat de machine erg milieuvriendelijk maakt. Ook hebben deze machines een laag stroomverbruik.

Bekijk hier onze industriestofzuigers!

Gebruiksvriendelijk

Zoals gezegd zijn de industriële stofzuigers van Ronda waar nodig robuust gebouwd. Wel is er zoveel mogelijk kunststof gebruikt, zodat er gewicht wordt bespaard.

Daarnaast is de bouwvorm over het algemeen compact en goed hanteerbaar. Het onderstel bestaat veelal uit een stabiel stalen onderstel met 5 wielen.

De industriestofzuigers zijn eenvoudig te bedienen, mede doordat er weinig schakelaars aan de machines zitten.

Alarm

Bij een te lage flow rate (<20 m/s) geven de machines een alarm. Zo is direct duidelijk dat de slang ergens verstopt zit of dat de filters vervuild zijn.

Schakelautomaat

De eenmotorige machines van de RONDA industrie stofzuigers beschikken over een stopcontact voor het aansluiten van elektrisch gereedschap tot 2000 W. Deze wordt automatisch ingeschakeld wanneer het gereedschap wordt ingeschakeld en loopt 10-15 seconde na wanneer deze weer wordt uitgeschakeld.

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Patrick 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing