Tentverwarming voor kleine en grote evenementen

Bij evenementen die plaatsvinden in tenten is het erg belangrijk om de juiste temperatuur te bereiken. Mobiele heaters zijn hiervoor bijzonder geschikt. Deze zorgen namelijk voor een aangename warmte en een optimaal binnenklimaat.

Wij bieden een breed assortiment heaters, bestaande uit onder andere elektrische heaters en olieheaters. Van kleine privéfeesten tot grote en hoogwaardige evenementen, bij ons kun je terecht voor heaters in alle soorten en maten.

Heaters voor kleine evenementen

Tentverwarmers behoren, zeker in de koudere maanden, tot de standaarduitrusting om het verblijf in een tent aangenaam te maken. In kleinere tenten worden veelal elektrische kachels gebruikt.

Elektrische heaters sluit je aan op een stroomvoorziening en vervolgens loopt de stroom door een geleider, bijvoorbeeld een verwarmingsdraad of een verwarmingsspiraal. De elektrische heaters van Heylo hebben standaard een temperatuurregeling en werken met twee verwarmingsniveaus.

Het unieke Heylo spiraalverwarmingselement produceert gelijkmatige en tegelijkertijd aangename warmte voor mens en materiaal.

Het Verwarmen Van Tenten Is Eenvoudig Met Elektrische Heaters

Elektrische heaters zijn een veilige manier om de perfecte temperatuur te genereren en ze zijn niet duur in aanschaf.

Het type en de grootte van de te verwarmen tent zijn doorslaggevend bij het kiezen van een geschikte elektrische heater. Hierbij helpen wij je graag. Bekijk hier ons uitgebreide aanbod aan elektrische heaters!

BEL DIRECT! MAIL DIRECT!

Voordelen

Elektrische verwarmingstoestellen hebben verschillende voordelen. Zo zijn ze onder andere eenvoudig te bedienen en makkelijk te verplaatsen, mede dankzij de handmatige afmetingen.

Onze heaters bieden verschillende niveaus van warmteafgifte en leveren extreem snelle en intense warmte. Zo zorgen ze voor een feel-good sfeer. Desgewenst kunnen de Heylo DE toestellen ook gebruikt worden als ventilatoren.

Compacte elektrische heater

Heaters voor grote evenementen

Voor grote tenten zijn over het algemeen oliekachels het meest geschikt. Bij deze grote evenementen in feesttenten, partytenten of paviljoens wordt met behulp van een mobiele oliekachel warmte afgegeven aan de lucht en worden de binnenruimtes op een prettige manier verwarmd.

Met een intelligente regeling zorgen ze voor een constante warmteafgifte. Dit maakt ze tot de optimale oliekachels voor evenementen en kun je met deze kachels een perfect klimaat bereiken in grote tenten. Oliekachels worden niet in de tent, maar ervoor opgesteld.

Bij de mobiele oliekachels met indirecte verbranding wordt de warmte via een lange slang naar binnen geleid, zodat schone en aangename warmte zonder uitlaatgassen de tent in stroomt.

Heylo Tentverwarmen Door Olieheater
K120 olieheater evenementen stookolie compact professioneel

Warme lucht generatoren die werken met stookolie hebben bewezen uitermate geschikt te zijn voor het gebruik in tenten.

De perfecte keuze voor intelligente tentverwarming zijn bijvoorbeeld de Heylo oliekachels K 120 en K 160. Deze zijn op aanvraag ook verkrijgbaar in het wit.

Bekijk hier ons hele assortiment oliekachels!

Veiligheid

Bij de keuze voor de verwarming van tenten speelt het thema veiligheid vanzelfsprekend een grote rol. Alle Heylo elektrische heaters hebben daarom een automatische reset temperatuurbegrenzer en oververhittingsbeveiliging.

De apparaten DE 2 XL, DE 3 XL en DE 3 XL PRO hebben ook een keramisch PTC-verwarmingselement, waardoor ze een zeer goed en veilig alternatief zijn voor klassieke luchtverhitters. De elektrische verwarming DE 9 XL bereikt hoge uitblaastemperaturen voor bijzonder snelle opwarmtijden.

Onze mobiele oliekachels staan voor de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid als het gaat om veilige en effectieve tentverwarming. Onze toestellen zijn betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk dankzij de ISK-brander en hebben een hoge luchtopbrengst en compressie dankzij krachtige ventilatoren.

De Heylo FPS olievoorverwarming (FlowSecure Preheating System) zorgt voor een veilige werking bij lage temperaturen. De HEYtronic-regeling zorgt voor een nauwkeurige temperatuurregeling en een geringere pulsatie van de ventilator in de startfase, het ontbreken van kritische uitblaastemperaturen en een lager uitvalriscio door het weglaten van capillair regelaars.

Optioneel

Geperforeerde buisfolie kan de warme lucht in de tent verdelen of er worden aan één of twee zijden van de tent mobiele uitblaastorens opgesteld. Deze zijn modulair in hoogte samen te stellen en zo aangepast aan de hoogte van de te verwarmen feesttent.

Met behulp van een warmteterugwinningssysteem van plafondventilatoren en een bijbehorend regelsysteem kan de warmte in de tent nog beter worden gereguleerd en kan er meer energie worden bespaard.

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Mat 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Patrick 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing