Stofzuigen op hoog niveau met 2Best!

Kent u het probleem dat u via steigers, hoogwerkers of op andere (vaak gevaarlijke) manieren veel moeite moet doen om op grote hoogte schoon te maken? Dat is nu verleden tijd! Met onze oplossingen maken wij schoonmaken op hoogte eenvoudig, veilig en efficiënt.

Door de flexibele mogelijkheden zorgen wij dat iedere taak eenvoudig uitgevoerd kan worden. Hiervoor zijn verschillende facetten erg belangrijk. Deze worden hieronder besproken.

Stof- en waterzuigers

Om op grote hoogte schoon te maken is een stof- of waterzuiger van hoge kwaliteit erg belangrijk. Hierbij is het voornamelijk goed om naar de toepassing te kijken.

Om binnenshuis stof te zuigen is bijvoorbeeld een ander type stofzuiger nodig dan om buiten de dakgoten te reinigen. Om hierin de juiste keuze te maken geven wij u graag advies op maat. Wij bieden namelijk een breed assortiment aan stof- en waterstofzuigers.

Wat in ieder geval belangrijk is bij het reinigen op hoogte is de zuigkracht van de machine, omdat het stof of de vloeistof een grote afstand af moet leggen.

Daarnaast is het filtersysteem bij stof- en waterzuigers cruciaal. Zo is bij waterstofzuigers een goede filtering van de verschillende materialen essentieel.

Kantoor reiniging met buizensysteem

Toepassingen

Voor iedere toepassing bieden wij de de perfecte stof- of waterzuiger. Zo is de RONDA 200H Power perfect voor het algemene stofzuigen, is de Dust-Best 270 zeer geschikt bij het bestrijden van eikenprocessierupsen en is de Skyvac Interceptor speciaal ontwikkeld voor het reinigen van dakgoten. De GHIBLI AS 27 P is een alleskunner gericht op stof en water.


Buizensystemen

Onze buizensystemen zijn gemaakt van koolstofvezel, beter bekend als carbon. Carbon is een extreem sterk materiaal dat tevens ultra licht is. Zo weegt een buis van een meter slechts 186 gram.

Wij bieden buizensystemen voor zowel binnen als buiten. Ons advies is namelijk om buiten andere buizen te gebruiken dan binnen.

Dit heeft te maken met het feit dat buiten over het algemeen de omstandigheden wat zwaarder zijn dan binnen. Daarom kunt u buiten beter gebruik maken van een buizensysteem met een extra klemvergrendeling. Dit zorgt voor een stabieler systeem, wat goed tegen een stootje kan.

Deze sets van buizen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, van 6 meter tot wel 16 meter en met of zonder klemsysteem. Ook de variatie in bijpassende zuigmonden is enorm.

Skyvac buizensysteem outdoor
Skycam

Camerasystemen

Bij de verschillende sets bieden wij ook een camera systeem aan. Dit camerasysteem kunt u bovenin de buizen bevestigen. Door de monitor op ooghoogte te plaatsen, kunt u perfect zien waar u moet zuigen.

Dit systeem is uitgevoerd met opnamefunctie. Het voordeel van een opnamefunctie is dat u uw klant achteraf kunt laten zien dat het werk goed is uitgevoerd.

De camera is waterbestendig en beschikt over een unieke zoomfaciliteit.

Uitgelichte toepassingen

Zoals eerder genoemd bieden wij stof- en waterzuigers voor vrijwel iedere toepassing. Onze stof- en waterzuigers, in combinatie met de bovenstaande buizen, zijn voor een paar sectoren echter optimaal geschikt. Graag lichten wij enkele van deze sectoren uit:

Dakgotenreiniging

De RONDA 520 en de Skyvac Interceptor zijn speciaal ontworpen voor het reinigen van dakgoten. Dit komt door de zeer krachtige afzuiging, het uitstekende vacuüm en de vlotterklep.

Een speciaal ontwikkelde zak scheidt het grove materiaal van de vloeistof. Deze zak bevindt zich op een rooster en terwijl elke vloeistof er doorheen stroomt, komen de bladeren e.d. in de zak terecht. De vloeistof kan dan, met behulp van een afvoerslang, eenvoudig worden afgevoerd.

Dakgoten reiniging stofzuiger

Eikenprocessierupsen

Onze stofzuigers zijn zeer geschikt voor het opzuigen van eikenprocessierupsen. Dit komt door het drie-traps filter waarover de meeste RONDA stofzuigers beschikken. Dit drie-traps filter bestaat uit:

  1. Een synthetische zak
  2. Een M-klasse teflon gecoat tube filter (voorfilter)
  3. Een H-klasse (H14) HEPA-filter (hoofdfilter)

Door het H-klasse hoofdfilter, en de opvang in speciale zakken, komen er nauwelijks tot geen brandhaartjes vrij. In combinatie met de buizen is dit de perfecte manier om eikenprocessierupsen te verwijderen.

Bekijk hier onze stofzuigers voor de bestrijding van de eikenprocessierups!

Processierups bestrijden met speciale buizensystemen

Wilt u graag vrijblijvend advies of meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Leon 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing