Oparell® CP-stop voor het verwijderen van eikenprocessierupsen!

De eikenprocessierups heeft de afgelopen jaren voor veel overlast gezorgd. Dit komt voornamelijk door de brandharen die de rupsen verspreiden. Op veel manieren wordt er geprobeerd om deze overlast te verminderen, zowel preventief als reactief.

De manieren van bestrijding zorgen echter vaak voor discussie. Zo gaan deze regelmatig gepaard met nadelige effecten voor de natuur of komen er veel brandharen vrij bij het verwijderen van de nesten.

Gelukkig is er een innovatieve oplossing die het probleem effectief aanpakt: Oparell CP-Stop.

Oparell CP-stop

Oparell CP-stop is een geavanceerd oplossingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld om eikenprocessierupsnesten te verwijderen. Wat dit product zo uniek maakt, is de dubbele werking.

In tegenstelling tot traditionele methoden, die nesten verbranden of fysiek verwijderen, lost Oparell-CP Stop de nesten op als een soort suikerspin.

Oparell CP-stop - The Green Solution
Eikenprocessierups nest

Deze werking maakt het verwijderingsproces veiliger en gemakkelijker. Bovendien coaguleren de eiwitten in de brandharen, waardoor ze geen jeuk meer veroorzaken. Coaguleren is het proces waarbij de eiwitten uitvlokken.

Het oplossingsmiddel is na het aanbrengen ongeveer 15 minuten actief. Hierna verandert het in een onschadelijke substantie met een hoge pH-waarde.

Voor het verwijderen van een nest heb je ongeveer 0,2 tot 0,4 liter Oparell CP-stop nodig.

The Green Solution

Naast het onderscheidend vermogen is er uitvoerig getest of de oplossing schadelijk kan zijn voor de ecologische omgeving.

Een onafhankelijk wetenschappelijk adviesbureau heeft onderzoek uitgevoerd op eikenbomen en is tot de conclusie gekomen dat er geen enkel nadelig effect ontstaat voor de bomen.

Het heeft geen negatieve effecten op de sapstroom van bomen en is niet nadelig voor de biodiversiteit in- en rondom de bomen.

Eikenprocessierups verwijderen met Oparell
Samen naar een groene wereld!

Voordelen

  • Voorkomt jeuk
  • Biologisch afbreekbaar
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Snelle inwerking
  • Vereenvoudigt het verwijderen
  • Ecologisch verantwoord

Ontdek het zelf!

Oparell CP-Stop biedt een revolutionaire oplossing voor de effectieve bestrijding van de eikenprocessierups. Met zijn unieke werking, veiligheid en positieve ervaringen van gebruikers is het de perfecte oplossing.

Zoals gezegd kun je er vanuit gaan dat er 0,2 tot 0,4 liter Oparell CP-stop per nest nodig is, afhankelijk van de grootte van het nest. Zo kun je gemakkelijk een indicatie maken van het aantal liter dat je nodig hebt.

Probeer Oparell CP-Stop en ontdek zelf de voordelen van dit innovatieve product. Bestel hier snel en eenvoudig Oparell CP-stop!

10 kg Oparell CP-stop

Certificering en goedkeuring

Omdat Oparell CP-Stop een puur fysieke werking heeft en geen chemische bestrijdingsmiddelen bevat, is het niet vereist om een CTGB-keurmerk te hebben. Het is belangrijk op te merken dat Oparell CP Stop geen bestrijdingsmiddel, pesticide of biocide is, maar een middel dat de verwijdering bevordert.

Voor toebehoren waarmee je eenvoudig Oparell CP-stop kunt aanbrengen op de nesten kun je ook bij ons terecht.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Oparell CP-stop? Neem dan gerust contact met ons op!

BEL DIRECT! MAIL DIRECT!

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Mat 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing