Kalkaanslag verwijderen met de Tornado ACS

Kalkaanslag is een veelvoorkomend probleem op plekken waar veel water aanwezig is. Zo zie je dat er regelmatig kalkaanslag ontstaat in zwembaden en badkamers.

De Tornado ACS is hiervoor dé oplossing. In tegenstelling tot conventionele reinigingstechnieken werkt deze reinigingsmethode zonder hoge druk, zonder water en zonder chemicaliën. De Tornado ACS straalunit is zelfs te gebruiken terwijl de te behandelen ruimte gewoon in gebruik is.

Met de Tornado ACS kun je snel en eenvoudig kalkaanslag verwijderen van alle soorten tegels, maar ook van zandsteen, graniet of marmer.

Bij het reinigen met de Tornado ACS wordt het oppervlak nooit aangetast, ongeacht het oppervlak. Zelfs geglazuurde tegels schitteren na een behandeling weer in volle glorie.

Er wordt een speciaal granulaat gebruikt, dat bestaat uit natuurlijke mineralen en 100% biologisch afbreekbaar is.

Tornado Acs Milieuvriendelijke Straalunit
Zwembad Kalkaanslag

Unieke technologie

De reden hiervoor is dat deze innovatieve reinigingstechnologie werkt met het bijzonder oppervlaktevriendelijke vacuümstraalproces.

Deze gepatenteerde technologie maakt professionele kalkverwijdering mogelijk zonder sporen op het oppervlak achter te laten en zonder chemische reinigingsmiddelen te gebruiken.

Werking

Om kalkaanslag te verwijderen met de Tornado ACS heb je alleen straalmiddel (granulaat) en een standaard stroomvoorziening nodig.

Het straalmiddel wordt door middel van onderdruk versneld tot een snelheid van 400 km/u en via een straallans naar het verkalkte gebied geleid. Door de hoge slagsnelheid wordt de kalk laag voor laag verwijderd en verdwijnt het in het filtersysteem.

Tornado Acs Kalkverwijdering In Zwembaden

De verwijderde kalkaanslag blijft in het gesloten systeem. Door middel van een vacuümstraalproces wordt het vuil van de korrels gescheiden. Hierdoor kan het straalmiddel steeds opnieuw in de cyclus worden gebruikt.

Bij het gebruik van de Tornado ACS is er geen sprake van stank of grote geluidsoverlast. Terwijl de kalkaanslag wordt verwijderd, kunnen de werkzaamheden in de openbare ruimte gewoon doorgaan.

Voor deze werkzaamheden zijn geen speciale arbeidsveiligheidsmaatregelen vereist. De machine is zeer gebruiksvriendelijk. Voor het reinigen van bijvoorbeeld zwembaden dient alleen het te behandelen oppervlak droog te zijn.

Tornado Acs Met Toebehoren

Tornado ACS

De Tornado ACS is eenvoudig in gebruik, gemakkelijk te vervoeren en zowel binnen als buiten te gebruiken.

Lees hier meer over de Tornado ACS 35 stofvrije straalunit!

BEL DIRECT! MAIL DIRECT!

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Patrick 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing