Innovatieve ontwikkelingen op Bauma 2022

Bauma is de grootste vakbeurs voor de bouwsector ter wereld. Ook onze leveranciers zijn hier aanwezig en presenteren de nieuwste ontwikkelingen. Bauma vindt dit jaar plaats van 24 tot en met 30 oktober in München. In deze blog krijgt u alvast een klein voorproefje van de ontwikkelingen die u kunt verwachten op deze beurs.

Ontwikkelingen Avola

Veiligheidssysteem

AVOLA presenteert op de BAUMA een innovatief veiligheidssysteem om veilig te zagen. Dit is een preventief systeem dat werkt met camera's.

Dit systeem ziet dankzij de camera's wanneer er een hand in de buurt van het zaagblad komt en laat vervolgens het zaagblad op hoge snelheid zakken. Afhankelijk van de snelheid waarmee het zaagblad wordt benaderd bepaalt het slimme systeem op welk punt de beveiliging ingeschakeld moet worden. Zo voorkomt dit systeem op betrouwbare wijze verwondingen.

Innovatief veiligheidssysteem voor veilig zagen
Avola SBT 600 Steenzaag

Steenzaag SBT 600

De AVOLA SBT 600 is een steenzaag voor droog zagen met geïntegreerde stofafzuiging, wat zorgt voor een stofvrije werkomgeving. De zaag beschikt over een krachtige motor met een vermogen van 5,5 kW. Dit resulteert in een hoge zaag snelheid.

De zaag is geschikt voor droog zagen en heeft een grote zaaghoogte. Daarnaast heeft deze machine een robuust frame en is deze zeer eenvoudig te bedienen. Door de kraanogen die zich op de AVOLA SBT 600 bevinden is de zaag eenvoudig te verplaatsen.

Avola kunt u vinden in hal A1 op stand 339.

Ontwikkelingen RONDA

Zoals u weet bieden wij een breed assortiment aan RONDA producten aan. Op de BAUMA zal Brøndum, leverancier van de RONDA machines, met enkele mooie ontwikkelingen komen. Brøndum is te vinden op stand A1.114.

RONDA 2800

De RONDA 2800 zit al jaren in ons pakket. Deze industriestofzuiger beschikt standaard over drie motoren, maar nieuw is dat deze machine ook verkrijgbaar is met 4 motoren.

De vier motorige motorkop met alarm tegen een te lage luchtstroom heeft motoren van 900 watt. Dit zorgt voor een hoge luchtstroom en een hoge onderdruk. Tevens is deze RONDA 2800 ook verkrijgbaar in een 400 Volt versie.

Ronda 2800 Industriestofzuiger
Ronda 1800 Power Industriestofzuiger

RONDA 200H EN 1800H POWER

Verder presenteert Brøndum een nieuw ontwikkelde afstandsbediening waarmee de stofzuiger ingeschakeld kan worden. Standaard werden de meeste stofzuigers van RONDA al uitgevoerd met een contactdoos, die ervoor zorgt dat de machines automatisch worden ingeschakeld als het aangesloten apparaat aan wordt gezet.

Met deze bluetooth afstandsbediening kunnen de RONDA 200H Power en de RONDA 1800H stofzuiger nu ook geactiveerd worden wanneer er met draadloze machines wordt gewerkt. Hierdoor kunnen ook machines die op accu werken eenvoudig worden afgezogen.

Ontwikkelingen Heylo

De HEYLO KT 45 bouwdroger is een van de nieuwste producten van Heylo. Met zijn stabiele kunststof behuizing is deze droger compact, robuust en handzaam. Dankzij de praktische telescopische handgreep en de grote wielen is hij mobiel en flexibel in gebruik.

De HEYLO KT 45 bouwdroger heeft een maximale ontvochtigingscapaciteit van 50 liter per dag en droogt snel en efficiënt. Toepasbaar bij het drogen van ruimtes bij nieuwbouw, in kelders na waterschade en het verminderen van de vochtigheid in gesloten ruimtes.

Heylo, tegenwoordig onderdeel van de Dantherm Group, staat op stand A1.503 op de Bauma.

Heylo KT 45 mobiele bouwdroger
Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Mat 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing