Eenvoudig dakgoten reinigen met deze nieuwe krachtpatser!

De SkyVac Industrial 85 is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van dakgootreiniging. Het is een zeer krachtige en geavanceerde dakgootzuiger met verbeterde motoren. Deze waterstofzuiger is de oplossing voor een snelle en effectieve reiniging van dakgoten. De SkyVac Industrial 85 combineert kracht, precisie en innovatie bij het reinigen van zelfs de meest hardnekkig verstopte goten.

Krachtig

Met indrukwekkende specificaties zoals een vermogen van 3300 watt, een luchtdebiet van 720 m³/h en een uitzonderlijk hoge onderdruk van 36120 Pa biedt deze dakgootzuiger een ongeëvenaarde zuigkracht.

Uniek aan deze machine is de 'PowerMix'-functie. De 'PowerMix'-functie van de Industrial 85 stelt u in staat om de zuigkracht aan te passen aan de specifieke eisen van elk project. Kracht op maat, altijd.

Skyvac Industrial 85 voor het reinigen van dakgoten
Skyvac Industrial 85 voor grote hoogtes

Grote hoogtes

Met de ultralichte buizen kunt u hoogtes bereiken tot wel 12 meter. En het beste van alles, dit alles kan veilig worden gedaan vanaf de begane grond.

De SkyVac Industrial 85 is namelijk gemaakt om het gebruik van ladders, steigers of hoogwerkers overbodig te maken en daardoor het gedoe met gevaarlijke klimpartijen te voorkomen. Hierdoor wordt de veiligheid van uw personeel verhoogd en bespaart u enorm veel tijd.

Wij bieden standaard buizensets aan van 6 meter, 9 meter of 12 meter. Deze buizen wegen slechts 280 gram per buis van 1,5 meter!

BEL DIRECT! MAIL DIRECT!

Doordacht onderstel

Dankzij het robuuste onderstel, wat beschikt over vier stevige wielen, kunt u onze dakgootzuiger moeiteloos over de meest uitdagende oppervlakken verplaatsen. Zelfs als het reservoir gevuld is.

De voorste wielen zijn voorzien van een vergrendeling en de twee grote achterwielen zorgen voor extra stabiliteit.

De machine wordt standaard geleverd met een afvoerslang en een zeefkorf voor een flexibele en gebruiksvriendelijke afvoer. Ook het kantelbare onderstel maakt het ledigen zeer eenvoudig.

Kantelbaar onderstel Industrial 85
Skyvac dakgotenreiniger

Zoals gezegd biedt onze nieuwe dakgootzuiger met verbeterde motoren een ongeëvenaarde combinatie van kracht, mobiliteit en flexibiliteit. Reinig uw dakgoten efficiënter en effectiever dan ooit tevoren met ons geavanceerde systeem.

Kies voor deze ultieme dakgootzuiger en ervaar het verschil bij elke klus! Bekijk en bestel hier de SkyVac Industrial 85 waterstofzuiger!

BEL DIRECT! MAIL DIRECT!

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Leon 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Leon 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing