De meest voordelige stofzuigers voor de bouw en industrie!

Stofzuigers zijn in veel gevallen storingsgevoeliger en duurder in onderhoud dan in eerste instantie wordt verwacht. Dit komt bijvoorbeeld door verzadigde filters die verstoppingen veroorzaken of motorbehuizingen die onder het stof zitten en gereinigd moeten worden. Dit soort problemen zorgen voor stilstand en stilstand kost geld. Daarbij komen nog de kosten voor de eventuele filters, onderdelen of reiniging.

De stofzuigers van RONDA zijn van dusdanig hoge kwaliteit dat de filters jarenlang mee gaan en dat er bij normaal gebruik nauwelijks onderdelen vervangen hoeven te worden. Dit maakt de RONDA stofzuigers de meest voordelige stofzuigers voor de bouw en industrie. Daar zijn wij al geruime tijd van overtuigd, maar wij zien dat steeds meer bedrijven hiervan overtuigd raken.

Filtersysteem is cruciaal

De kern van de stofzuigers van RONDA is het filtersysteem. Hierin is het voorfilter, ook wel het tubefilter, erg belangrijk.

Het voorfilter beschikt over een aantal buizen die zijn voorzien van een veer. Tijdens het gebruik bewegen deze veren, wat ervoor zorgt dat het stof in de container valt. Tevens zijn deze buizen gecoat met teflon, wat ervoor zorgt dat het opgezogen materiaal zich moeilijk aan de buizen kan hechten.

Tubefilter met lange levensduur
HEPA-filter en tubefilter Ronda 200H Power

Reiniging

De RONDA stofzuigers beschikken ook over een effectief reinigingssysteem. Via een reinigingsklep op de stofzuiger kan het voorfilter eenvoudig worden schoongemaakt. Dit betekent dat de stofzuiger continue blijft werken en het filter niet verstopt gaat zitten. Een hoog zuigvermogen is hierdoor gegarandeerd. Het voorfilter is ook eenvoudig schoon te zuigen en kan zelfs periodiek met water schoongemaakt worden.

Door de goede werking van het voorfilter wordt het HEPA-filter vanzelfsprekend goed beschermt. Al deze punten dragen bij aan een bijzonder lange levensduur van de filters, zonder dat er veel tijd aan besteed dient te worden. Zowel het voorfilter als het tubefilter gaan gemakkelijk 6 tot 8 jaar mee.

Robuust ontwerp

Naast het optimale filtersysteem zijn de stofzuigers van RONDA ook erg robuust gebouwd. De materialen zijn van hoge kwaliteit, zodat ze gebruikt kunnen worden in zware omstandigheden. Zo beschikt een groot deel van de stofzuigers over een metalen frame en heeft de RONDA 200H Power bijvoorbeeld over een onderstel dat gemaakt is van staal.

Een simpel en stevig ontwerp zonder veel losse delen garandeert een lange levensduur en een hoge inzetbaarheid.

RONDA 1800 stofzuiger met frame
Samen naar een groene wereld

Milieuvriendelijk

De RONDA stofzuigers scoren ook hoog op het gebied van milieuvriendelijkheid. Zo zijn de belangrijkste componenten van de RONDA stofzuigers van PP-plastic of metaal. Dit type materiaal is recyclebaar. Tevens beschikken de stofzuigers voornamelijk over producten die gerepareerd kunnen worden, waardoor in de meeste gevallen niet de gehele stofzuiger vervangen hoeft te worden.

Afval recyclen is uiteraard een goede zaak. Nog beter is het echter om afval te voorkomen. Doordat de filters erg lange standtijden hebben en onderdelen zelden vervangen hoeven worden zorgen deze stofzuigers nauwelijks voor afval.

Voor iedere toepassing

De stofzuigers van RONDA zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar en dus is er voor iedere toepassing een geschikte stofzuiger.

Zo hebben wij stofzuigers met 1 motor (tot 1800 W), maar ook stofzuigers met 4 motoren (tot 3600 W) en stofzuigers met een capaciteit van 7 liter, maar ook met een reservoir van 200 liter.

BEL DIRECT! MAIL DIRECT!

RONDA 20 en RONDA 4000H
Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Mat 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Patrick 2BEST
© Copyright 2024 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing