De Atmotube Pro is goed voor uw gezondheid, ons klimaat en uw portemonnee!

Uw eigen gezondheid verbeteren, bijdragen aan een beter klimaat en tegelijkertijd ook nog eens geld verdienen? Dat kan eenvoudig met de Atmotube Pro. Dit is een draagbare luchtkwaliteitsmeter die de gegevens weergeeft in een speciale app.

Het gebruik van de Atmotube Pro brengt vele voordelen met zich mee:

 • Directe en waardevolle gegevens om je gezondheid te beschermen
 • Draag indirect bij aan een beter klimaat
 • Verdien geld met het versturen van de luchtkwaliteit in uw omgeving

  Atmotube Pro

  De Atmotube Pro kan de luchtkwaliteit zowel binnen als buiten meten. De Atmotube Pro meet de hoeveelheid PM1, PM2,5 en PM 10 die in de lucht zit. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om stof, schimmel en pollen. Daarnaast detecteert de Atmotube Pro ook een breed scala aan vluchtige organische stoffen (VOS).

  Ook meet de Atmotube Pro de luchtdruk, temperatuur en de luchtvochtigheid. Zo bewaakt u eenvoudig de luchtkwaliteit in uw omgeving en kunt u ingrijpen waar nodig.

  De verschillende sensoren zorgen ervoor dat schadelijke deeltjes en gassen direct worden gedetecteerd. Tevens geeft de Atmotube Pro belangrijke informatie en waarschuwingen voor mensen die erg vatbaar zijn voor weersveranderingen, dankzij een barometrische druksensor.

  De Atmotube Pro hoeft slechts eenmaal per week opgeladen te worden en hiervoor is een USB-kabel inbegrepen. De Atmotube Pro weegt slechts 105 gram en is hierdoor gemakkelijk aan bijvoorbeeld uw riem te hangen.

  Bekijk hier de Atmotube Pro Luchtkwaliteit meter!

  Atmotube Pro Luchtkwaliteitsmeter
  Planetwatch Needs You

  Verbinden met PlanetWatch

  U kunt uw Atmotube Pro verbinden met PlanetWatch. PlanetWatch is een wereldwijd netwerk dat zich bezig houdt met het monitoren van de luchtkwaliteit op onze planeet.

  De visie van PlanetWatch is het creëren van een wereldwijde gemeenschap met individuen die bijdragen aan de gezondheid van de aarde.

  Momenteel zijn er te weinig luchtkwaliteitssensoren op de grond, waardoor veel lokale hotspots van vervuiling niet worden gedetecteerd. Door het opzetten van een wereldwijd monitoringnetwerk wil PlanetWatch deze hotspots detecteren en ieders gezondheid beschermen.

  Met de Atmotube Pro kunt u zich aansluiten bij de snelgroeiende community van 'PlanetWatchers'. Door uw luchtkwaliteitsgegevens naar PlanetWatch te sturen helpt u dus de gezondheid van de aarde en kunt u zelf ook interessante beloningen ontvangen!

  Verdienmodel

  PlanetWatch is een bedrijf dat werkt met cryptocurrency-beloningen. Door de gegevens van de luchtkwaliteit in uw omgeving naar PlanetWatch te sturen ontvangt u zogenaamde 'Planet tokens'.

  Voor het verdienen van de tokens geldt: Hoe meer je reist en beweegt, hoe meer tokens je krijgt. Het versturen van uw gegevens kan eenvoudig en automatisch ingesteld worden via een app.

  Deze tokens kunt u momenteel alleen nog maar inwisselen voor 'Earth Credits' waarmee u voordelig producten van PlanetWatch kunt kopen. Op korte termijn kun je deze tokens echter ook uit laten betalen.


  Het is zowel voor de gebruikers als voor PlanetWatch een interessante werkwijze. Voor het doorsturen van zijn gegevens wordt de gebruiker beloont en door dit beloningssysteem creëert PlanetWatch een grote groep 'PlanetWatchers' over de hele wereld, die zorgen voor een enorme hoeveelheid waardevolle data.

  Met deze data kunnen in een omgeving met een slechte luchtkwaliteit maatregelen getroffen worden. Zo maken alle 'PlanetWatchers' samen de aarde gezonder.

  Hoe werkt het aanmelden?

  Na de aanschaf van de Atmotube Pro moet je zowel de officiële app van Atmotube als die van PlanetWatch op je smartphone installeren. Als u de app van Atmotube Pro correct heeft ingesteld kunt u de app van PlanetWatch verbinden met uw Atmotube.

  Om tokens te verdienen dient u een PlanetWatch licentie te kopen. Voor het aansluiten van de Atmotube Pro op het PlanetWatch-netwerk is een Type 4 Licentie nodig. Deze koopt u door 'Planet tokens' aan te schaffen. Deze tokens verdient u dus naar verloop van tijd weer terug.

  Voor meer informatie over het verbinden van uw Atmotube Pro met PlanetWatch verwijzen wij u graag door naar de website van PlanetWatch: Set up your Atmotube sensor and connect it to PlanetWatch!

  Your Planet Needs You
  Advies of maatwerk nodig?
  0544-488770 of [email protected]
  Leon 2BEST

  De voordelen van 2BEST

  Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
  Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
  Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
  Wij geven graag vrijblijvend advies
  Ergonomische & milieuvriendelijke producten
  Icon
  Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

  Wij helpen u graag!

  Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

  Mat 2BEST
  © Copyright 2024 - 2best.nl
  Niice Digital marketing Niice Digital Marketing