AVOLA bouwzagen: veelzijdig, robuust en veilig!

Bij 2Best hebben wij een breed assortiment aan AVOLA bouwzagen. AVOLA staat als merk voor innovatie, betrouwbaarheid, duurzaamheid en vooral voor veiligheid. De zagen zijn dan ook voorzien van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen.

De AVOLA bouwzagen staan bekend als degelijke kwaliteitsmachines met een enorme veelzijdigheid. Ze zijn duurzaam ontworpen voor een lange levensduur en leveren uitstekende prestaties. In deze blog gaan we uitgebreider in op de twee vooraanstaande modellen.

Avola Variant 450

De AVOLA Variant 450 bouwzaag is een geavanceerde bouwzaag die is gebouwd om te presteren onder de meest uitdagende bouwomstandigheden. Deze zaag is niet beperkt tot een specifieke toepassing, maar is geschikt voor een breed scala aan werkzaamheden.

Het grote zaagbereik stelt je in staat om nauwkeurig en efficiënt te werken, terwijl de 150º graden hoekverdraaiing en de schuinverstelling tot 45º graden zorgen voor een ongeëvenaarde flexibiliteit.

Avola Variant 450 tafelzaag

AVOLA ZBV 500-S

De AVOLA ZBV 500-S bouwzaag is een hoogwaardige zaagmachine met een sterke elektromotor van 6,4kW en een zaagblad met een diameter van ø 500 mm.

Het thermisch verzinkte en gelaste frame zorgt ervoor dat deze zaag bestand is tegen ruwe bouwomstandigheden en de volledig gesloten zaagkast zorgt voor extra veiligheid.

ZBV 500 S bouwzaag

Gebruiksvriendelijk

De schuinverstelling tot 45º graden stelt je in staat om moeiteloos versteksneden te maken en met een handgreep kun je eenvoudig de hoogte aanpassen en de kleminrichting bedienen. Dit maakt de zaag ook zeer gebruiksvriendelijk.

BEL DIRECT! MAIL DIRECT!

Isolatiemateriaal

Nog een voordeel van de AVOLA Variant 450 en de AVOLA ZBV 500-S is het vermogen om veilig isolatiemateriaal te zagen.

Dit is te danken aan het speciaal ontworpen zaagblad van AVOLA dat is ontworpen om bijvoorbeeld polystyreen of hout te zagen. Dit zaagblad is voorzien van openingen, waardoor het koelt en het materiaal niet gaat verkleven aan het zaagblad.

Zaagblad Voor Polystyrol
Opvallend grote zaaghoogte ZBV 500-S

Zaaghoogte

Wat verder opvallend is aan de AVOLA ZBV 500-S is de zaaghoogte van maar liefst 170 mm. Dit maakt de zaag uitermate geschikt voor het zagen van bijvoorbeeld waterkeringen aan isolatiemateriaal.

De diepe zaagsneden zorgen voor een efficiënte werkwijze en een nauwkeurig resultaat. Bij een schuinverstelling van 45º graden heeft de zaag nog een zaaghoogte van 120 mm.

Afkorten

In de praktijk zien we steeds vaker dat afkorten op een aparte zaag gebeurd. Afkortzagen zijn hierin namelijk nauwkeuriger, efficiënter en vooral veiliger. Ook voor afkortzagen kunt u bij ons terecht.

Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met ons op!

BEL DIRECT! MAIL DIRECT!

Graule ZS 135
Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Patrick 2BEST

De voordelen van 2BEST

Kwaliteitsproducten met een lange levensduur
Draagt bij aan een gezonde werkomgeving
Maatwerkoplossingen zijn geen probleem
Wij geven graag vrijblijvend advies
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Wij helpen u graag!

Wij kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw probleem of we gaan samen op zoek naar een maatwerkoplossing.

Ursula 2BEST
© Copyright 2023 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing