Fundex project

Fundex maakt gebruik van een grootmenginstallatie. Bij deze groutmenginstallatie van Fundex staan silo’s die bij het vullen veel stof produceerden, ondanks dat er een doekfilter op de uitblaasbuis gemonteerd zat. Hierdoor werden medewerkers en derden blootgesteld aan verhoogde stofconcentraties, evenals de omgeving. Vanzelfsprekend een ongewenste situatie. Fundex wilde een oplossing voor dit probleem en klopte hiervoor bij ons aan.

Naam: Martin Walrave

Bedrijf: Fundex

Project: Uitblaasfilter cementsilo

"Medewerkers en derden plus de directe omgeving van onze groutmenginstallaties stonden bloot aan verhoogde stofconcentraties, wat ongewenst is. Hier moest wat aan gedaan worden. Na enig zoekwerk kwamen we uit bij Patrick Terbraak van de firma 2Best welke samen met ons een oplossing voor ons stofprobleem wilde gaan ontwikkelen. In overleg met onze materieeldienst is er door 2Best een groutmenginstallatie voorzien van een ontwikkelde filterinstallatie. Gedurende een testperiode zijn er verschillende modificaties uitgevoerd om een en ander optimaal afgesteld te krijgen. Wij hopen dat andere partijen ook baat zullen hebben van deze ontwikkeling en nodigen iedereen uit om dezelfde stappen te zetten naar een gezondere werkomgeving!"

Advies of maatwerk nodig?
0544-488770 of [email protected]
Patrick

De voordelen van 2BEST

Kies voor een gezonde werkomgeving
Vandaag voor 14:00 besteld? Morgen in huis
Kwaliteitsproducten met lange levensduur
Altijd een passend advies
Volledig volgens wet- en regelgeving
Voor elk stofprobleem een oplossing
Ergonomische & milieuvriendelijke producten
Icon
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag om stofvrij te werken.

We kijken graag of er een bestaande mogelijkheid is voor uw stofprobleem, een totaal pakket of we maken speciaal voor uw probleem een maatwerk oplossing.

Patrick
© Copyright 2019 - 2best.nl
Niice Digital marketing Niice Digital Marketing